De vloerrenovatie van Huhtamaki

De vloeren in onder meer de opslag, productie en reinigingsruimten worden zwaar belast. Verzoek was om een gedegen advies en plan van aanpak op te stellen voor wat betreft de vloerrenovaties.

De bestaande vloer is aangetast door vloeistoffen, vetten die tijdens het proces op de grond terechtkomen, heftrucks die er overheen rijden en pallets die op de vloer worden gelegd.

In deze is daarom gekozen voor het PurCem-systeem: een duurzame en slijtvaste vloerafwerking voor industriële toepassingen. Onze PurCem vloeren zijn naadloos en gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Voor de nieuwe vloeren is gekozen voor een vol, anti slip, epoxy systeem. Met een goede chemische en mechanische bestendigheid is deze coating perfect voor opslag- en productieruimtes.

Een sterke vloer vraagt om een stevige basis. In een deel van de renovaties is de HardTop-65 toegepast als ondervloer voor onze vloer systemen.

Bekijk onze vloeren

Foto's van het project

Ook geïnteresseerd in een nieuwe vloer of renovatie?

Bel ons Vraag een offerte aan

Bekijk onze andere projecten

Bedrijfspand De Boer & De Groot

Een mooie eigentijdse polyurethaan gietvloer in het nieuwe pand van De Boer & De Groot te Zwaag.

Voor een optimaal eindresultaat is een goede voorbehandeling vereist. Kunststofvloeren Nederland heeft eerst de vloer geëgaliseerd. Aansluitend is het systeem voor de prachtige gietvloer aangebracht en wat een eindresultaat.

Lees meer

PU gietvloer bij een particulier

Lees meer

Badkamer met PU gietvloer

Lees meer

Particuliere vloer

PU Marble FX Steely Glimpse

Lees meer
© Kunststofvloeren Nederland 2024
Ontwikkeld door Convident