Werken bij Kunststofvloeren Nederland betekent werken met plezier. We werken hard, netjes en leveren alleen kwaliteit. Dit doen we al meer dan 25 jaar. Ga samen met ons op pad door heel Nederland. Werk aan gebouwen, infraprojecten en leg de mooiste vloeren. In woningen, fabrieken, winkels, showrooms en nog veel meer.  Wij zorgen ervoor dat mensen zich niet meer hoeven druk te maken over hun vloer. Want wij leveren kwaliteit en vakwerk, als een team.

We bieden je een vak en een toekomst

Onze medewerkers zijn het kloppende hart van onze organisatie. We investeren dan ook in hun toekomst. We bieden opleidingsmogelijkheden en laten hun samen met onze partners kennismaken met de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Alles over onze partners

Stage

Zoek je een stageplek in de (af)bouw en ben je benieuwd of werken bij Kunststofvloeren Nederland is voor jou is? Of zie jij een toekomst voor je in de commercie of administratie? Ga met ons in gesprek en wie weet kunnen we je een mooie stageplek bieden. We hebben leermeesters in dienst die jou de fijne kneepjes van ons vak bij kan brengen.

Over Kunststofvloeren Nederland

We omschrijven onszelf graag een stabiel en betrouwbaar bedrijf. We zijn eerlijk, transparant en volgen graag het motto ‘afspraak is afspraak’. Samen met onze partners en opdrachtgevers nemen we met niets minder genoegen dan kwaliteit.

Alles over ons

 

Vacatures

Op dit moment hebben we geen actieve vacatures. Maar we zijn altijd benieuwd of een toekomstige samenwerking misschien mogelijk. Laat gerust een bericht achter via ons contactformulier.

Neem contact op

Projecten

Herstellen balkons en galerijen

Badkamer met PU gietvloer

PU gietvloer bij een particulier

Keuken met PU gietvloer

© Kunststofvloeren Nederland 2024
Ontwikkeld door Convident