Een gietvloer heeft verschillende functies. De keuze hangt af van het einddoel wat u in gedachten heeft. Bent u op zoek naar een glad geëgaliseerde onderlaag? Wilt u een robuuste vloer in uw bedrijfshal, of bent u juist op zoek naar een afgewerkte gietvloer in de woonkamer? Misschien weet u al precies wat u wilt, maar heeft u alleen nog de vraag: welke gietvloer moet ik kiezen?  Lees dan snel verder.

Welke gietvloer moet ik kiezen voor mijn woning?

U ziet het tegenwoordig overal en het ziet er prachtig uit: een gietvloer in een woning. U heeft misschien net een nieuwbouwwoning gekocht, uw eerste woning of u gaat verbouwen. Dan wilt u de juiste keuze maken als het gaat om de basis: de vloer. Wij kunnen u alvast geruststellen door te zeggen dat u met een gietvloer een goede keuze maakt. Een gietvloer heeft namelijk veel voordelen en het is verstandig om u in de verschillende soorten vloeren te verdiepen.

Waarom raden wij een polyurethaan gietvloer aan?

Wij raden voor een woning een polyurethaan gietvloer aan. Deze vloer heeft een strakke uitstraling, voelt enorm warm aan en is licht elastisch. Naast dat deze vloer heerlijk loopt, verkleint de flexibiliteit de kans op scheuren en krassen. Dat is het grootste verschil met een epoxy gietvloer, die als ‘stug’ bekendstaat. In een nieuwbouwproject is het cruciaal om een flexibele soort te kiezen. Deze gebouwen hebben nog veel te maken met nawerkingen. Daarnaast is polyurethaan vloeistofdicht, geluiddempend en eenvoudig te reinigen.

Neem contact op

Gietvloer voor uw woning voorbeelden

Gietvloer voor bedrijven, showrooms en meer

Door de vele voordelen van polyurethaan, zoals dat het vloeistofdicht, geluiddempend en eenvoudig te reinigen is, is deze gietvloer zeer geschikt voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsinstellingen, kantoren, musea, showrooms, sanitaire ruimtes, winkels en sport- en fitnessruimtes.

Welke gietvloer is geschikt voor industrie?

Zit u te denken aan een egale vloer voor uw bedrijfshal, werkplaats of magazijn? Een gietvloer is dan een goede optie. De vloer krijgt waarschijnlijk veel te verduren, dus het is vanzelfsprekend dat u zeker wilt zijn over het materiaal dat u kiest.

Waarom raden wij een epoxy gietvloer aan?

Een stevige gietvloer, die geschikt is voor de meeste situaties binnen de industrie, is te realiseren met epoxy. Wij leggen graag uit waarom: dit materiaal is enorm sterk, maar liefst twee keer sterker dan beton. Daarnaast is de vloer is bestand tegen weekmakers, zoals autobanden. U kunt met een gerust hart uw auto voor langere tijd op een epoxy gietvloer laten staan. Een epoxy vloer is volledig vloeistofdicht. Ook laat de vloer niet los en blijft in originele en strakke staat. Tot slot draagt deze vloer moeiteloos het gewicht van zware machines of voertuigen.

Voorbeelden gietvloer industrie

Gietvloer voor garages, werkplaatsen en meer

De vele voordelen van epoxy, met name de vloeistofdichtheid en bestendigheid tegen hoge belasting, maken dit materiaal ook erg geschikt voor een bijkeuken,  logistieke ruimtes, ondergrondse parkeergarages, natte productieruimtes of een garagewerkplaats. Bij de “BMW garage” in Den Bosch hebben wij bijvoorbeeld, over een totale vloeroppervlakte van 1095m², een prachtige gietvloer aangebracht.

Gietvloer BMW garage Den Bosch

Een gietvloer waar u trots op bent

Kunststofvloeren Nederland bedient bedrijven en particulieren door heel Nederland. Dit doen we al meer dan 25 jaar. We luisteren naar uw wensen en geven eerlijk advies, want iedere ruimte is anders. Wij adviseren alleen producten waar we volledig achter staan. We hebben o.a. ervaring met de branches voeding, chemie, metaal, horeca, sport en onderwijs en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ons doel? Een product leveren waar iedereen trots op is. Of we die doelstelling ook echt waarmaken, kunt u beter van onze klanten zelf aannemen. Zowel op ons facebookaccount als op Google hebben verschillende klanten referenties achtergelaten. Een voorbeeld ziet u hieronder.

Referentie

Bert de Vries

"De medewerkers van Kunststofvloeren Nederland gaan erg vakkundig te werk en hebben onze vloer helemaal top aangelegd. We zijn van A tot Z geadviseerd en zouden zeker Kunststofvloeren Nederland aanbevelen aan iedereen die een nieuwe vloer zoekt."

Welke gietvloer moet ik kiezen? Neem contact op!

Dan kunt u natuurlijk altijd en vrijblijvend met ons in gesprek gaan. Hebben we uw keuze in welke gietvloer u kunt nemen makkelijker gemaakt door de voorbeelden en uitleg en bent u benieuwd naar de kosten? Bel ons gerust voor een prijsopgave.

 

Neem contact op

Bespreek uw wensen met ons!

Contact Contact
© Kunststofvloeren Nederland 2024
Ontwikkeld door Convident