Polyurethaan gietvloer

Een polyurethaan gietvloer, ook wel een PU gietvloer genoemd, is een naadloze kunststofvloer die licht elastisch is. Dit verkleint de kans op scheuren en krassen. Dat is ook direct het verschil met een epoxy gietvloer, die als ‘stug’ bekend staat. De polyurethaan gietvloer zie je daarom veel terug in nieuwbouwprojecten. Deze gebouwen hebben nog veel te maken met nawerkingen. Een PU vloer is flexibel en veert gewoon mee, zonder te scheuren.  De polyurethaan gietvloer is een hoge kwaliteit vloer en is goed bestand tegen intensief gebruik. De vloer is vloeistofdicht en geluid dempend. Door de akoestische onderlaag gaat de vloer galmen tegen en dempt het geluid van voetstappen. Een groot voordeel is dat de PU vloer gemakkelijk over een bestaande ondergrond kan worden aangebracht. Door het gesloten oppervlak is de vloer eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Voordelen van de pu gietvloer:

  • Naadloos
  • Geurloos
  • Eenvoudig te reinigen 
  • Anti-allergeen 
  • Voelt warm aan
  • Brandwerend
  • Kleurvast
  • Beschikbaar in elke RAL-kleur

Design gietvloer

Bent u op zoek naar een design gietvloer met bijvoorbeeld een betonlook? Dan zoekt u een polyurethaan gietvloer. Deze design vloer is een strakke, stijlvolle vloer die je steeds vaker in woningen tegenkomt. De vloer heeft een strakke uitstraling, voelt enorm warm aan en is niet keihard. Dit loopt ontzettend lekker.

De PU gietvloer passen we vaak toe in:

Bekijk het hele assortiment

Wilt u een andere vloer dan een polyurethaan gietvloer? Dat kan! Bij ons heeft u keuze uit verschillende soorten kunststofvloeren. Wat u ook zoekt, bij ons vindt u zeker de vloer die past bij uw wensen. Bekijk ook de troffelvloeren of de siergrindvloer, die zijn enorm geschikt voor de badkamer of het toilet. Wilt u meer weten over de verschillende kunststofvloeren? Neem dan gerust contact met ons op! Wij informeren en adviseren u graag, zodat u de vloer vindt die bij u past.

Neem contact op

 

 

© Kunststofvloeren Nederland 2023
Ontwikkeld door Convident