Gietvloer met kurkkorrels

Een gietvloer met kurkkorrels is een naadloze kunststofvloer die licht elastisch is. Dit verkleint de kans op scheuren en krassen. Aan deze comfortvloer is een uniek natuurlijk product toegevoegd, gebaseerd op kurkkorrels, wat de gietvloer naar een hoger niveau tilt. De nieuwe gietvloer is een hoge kwaliteit vloer en is goed bestand tegen intensief gebruik. De vloer is vloeistofdicht en geluid dempend.

Voordelen van de gietvloer met kurkkorrels en de PU gietvloer:

  • Naadloos
  • Geurloos
  • Eenvoudig te reinigen 
  • Anti-allergeen 
  • Voelt warm aan
  • Brandwerend
  • Kleurvast
  • Beschikbaar in elke RAL-kleur

Gietvloer voor elke ruimte en elke stijl

Nieuw in ons assortiment, de decoratieve kurk gietvloer van Sika. Met deze kurkvloer til je je interieur naar een hoger niveau. Deze vloer is niet alleen prachtig om te zien maar combineren naadloze schoonheid met duurzaamheid en zijn tevens makkelijk te onderhouden. De gietvloer is in vele kleuren te krijgen.

Laat u adviseren voor uw gietvloer

Een vraag over uw vloer of ruimte? Wens u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op en kom in gesprek met onze specialisten.

Neem contact op

Gietvloer kleuren

Kunststofvloeren-Nederland biedt een brede collectie aan kleuren voor uw gietvloer. De kleur van een vloer bepaalt voor een groot deel de beleving van de sfeer van een ruimte.

Design gietvloer

Bent u op zoek naar een design gietvloer met bijvoorbeeld een betonlook? Dan zoekt u een polyurethaan gietvloer. Deze design vloer is een strakke, stijlvolle vloer die je steeds vaker in woningen tegenkomt. De vloer heeft een strakke uitstraling, voelt enorm warm aan en is niet keihard. Dit loopt ontzettend lekker.

De PU gietvloer passen we vaak toe in:

Offerte aanvragen

Offerte pagina | Offerte formulier

Bekijk het hele assortiment

Wilt u een andere vloer dan een gietvloer met kurkkorrels? Dat kan! Bij ons heeft u keuze uit verschillende soorten kunststofvloeren. Wat u ook zoekt, bij ons vindt u zeker de vloer die past bij uw wensen. Bekijk ook de troffelvloeren of de siergrindvloer, die zijn enorm geschikt voor de badkamer of het toilet. Wilt u meer weten over de verschillende kunststofvloeren? Neem dan gerust contact met ons op! Wij informeren en adviseren u graag, zodat u de vloer vindt die bij u past.

Neem contact op

 

 

© Kunststofvloeren Nederland 2024
Ontwikkeld door Convident