Vloerenoverzicht

Bekijk hieronder het aanbod van onze vloerproducten.

Dé specialist in vloeren

Kunststofvloeren Nederland is gespecialiseerd in het aanleggen van verschillende gietvloeren en kunststofvloeren welke geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Daarnaast leggen wij ook epoxy, polyurethaan en troffel- gietvloeren.

Bekijk onze vloeren:

Epoxy gietvloer

De epoxy gietvloer is familie van de epoxy coating vloer en de watergedragen epoxy coating vloer. De epoxy coating vloer is dikker en sterker dan de watergedragen variant. Deze epoxy gietvloer is nog dikker. Het is een volle 2 a 3 millimeter vloer. Daarom nog sterker dan de andere epoxy vloeren. De epoxy gietvloer bestaat uit twee lagen en is na het uitharden twee keer sterker dan beton. Welke epoxy vloer het meest geschikt is, is afhankelijk van hoe zwaar de vloer wordt belast.

Lees meer

Epoxy coating vloer

De epoxy coating is een naadloze en flinterdunne vloer die we kunnen aanbrengen tot een laagdikte van 1 millimeter. Een epoxy coating vloer is te vergelijken met de watergedragen epoxy coating vloer. Het verschil is dat deze coating sterker en dikker is. Welke epoxy coating vloer het meest geschikt is, is afhankelijk van hoe zwaar de vloer wordt belast.Een epoxy coating vloer is volledig vloeistofdicht en bestand tegen weekmakers zoals autobanden. U kunt met een gerust hart uw auto voor langere tijd op een epoxy coating vloer laten staan. De vloer laat niet los en blijft in originele en strakke staat. Een belangrijk kenmerk van een deze vloer is dat de vloer moeiteloos het gewicht van zware machines of voertuigen kan dragen.

Lees meer

PMMA vloeren

PMMA is de afkorting van polymethylmethacrylaat. Deze stortvloer is een kunstharsvloer en is te vergelijken met epoxy vloeren en polyurethaan vloeren. Het zijn kunstharstvloeren met een strak en industrieel uiterlijk. De PMMA vloer heeft een hele bijzondere eigenschap: na het aanbrengen heeft de vloer een droogtijd van slechts twee uur. Dat is ontzettend kort. Het voordeel hiervan is dat productieprocessen zo kort mogelijk stil komen te liggen. U kunt snel de werkzaamheden weer oppakken. Een ander voordeel is dat we de vloer kunnen plaatsen over een bestaande vloer. Er komt geen sloopwerk bij kijken.

Lees meer

Polyurethaan gietvloer

Een polyurethaan gietvloer, ook wel een PU vloer genoemd, is een naadloze kunststofvloer die licht elastisch is. Dat verkleint de kans op scheuren en krassen. Dat is ook direct het verschil met een epoxy gietvloer, die als kenmerk heeft erg stug te zijn. De polyurethaan gietvloer zie je daarom veel terug in nieuwbouwprojecten, omdat die gebouwen nog veel te maken hebben met nawerkingen. Een PU vloer veert gewoon mee, zonder te scheuren. De polyurethaan gietvloer is een hoge kwaliteit vloer en is goed bestand tegen intensief gebruik. De vloer is vloeistofdicht en geluid dempend. Door de akoestische onderlaag gaat de vloer galmen tegen en dempt het geluid van voetstappen. Een groot voordeel is dat de PU vloer gemakkelijk over een bestaande ondergrond kan worden aangebracht. Door het gesloten oppervlak is de vloer eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Lees meer

Siergrindvloeren

Een siergrindvloer is een naadloze vloer die bestaat uit kleine natuurlijke grindkorrels die we samenvoegen met kunsthars. Het grind is voornamelijk decoratief en zorgt daardoor voor een warme aanblik.

Lees meer

Polyurethaan coating vloer

Een polyurethaan gietvloer, ook wel een PU vloer genoemd, is een naadloze kunststofvloer die licht elastisch is. Dat verkleint de kans op scheuren en krassen. Dat is ook direct het verschil met een epoxy gietvloer, die als kenmerk heeft erg stug te zijn. De polyurethaan gietvloer zie je daarom veel terug in nieuwbouwprojecten, omdat die gebouwen nog veel te maken hebben met nawerkingen. Een PU vloer veert gewoon mee, zonder te scheuren. De polyurethaan gietvloer is een hoge kwaliteit vloer en is goed bestand tegen intensief gebruik. De vloer is vloeistofdicht en geluid dempend. Door de akoestische onderlaag gaat de vloer galmen tegen en dempt het geluid van voetstappen. Een groot voordeel is dat de PU vloer gemakkelijk over een bestaande ondergrond kan worden aangebracht. Door het gesloten oppervlak is de vloer eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Lees meer

Troffelvloeren

Een epoxy troffelvloer is een enorm sterke vloer die bestaat uit fijngemalen grind- of kwartskorrel. Daarover heen gaat een epoxy coating (hars), die de troffelvloer zo sterk, krasbestendig en slijtvast maakt. Ze zijn niet alleen sterk, maar ook erg hygienisch en makkelijk te reinigen en te onderhouden. Deze vloeren hebben een hoogwaardige kwaliteit en gaan ontzettend lang mee. Gemiddeld heeft deze epoxy troffelvloer maar een keer in de 10 jaar een opknapbeurt nodig.

Lees meer

Watergedragen epoxy coating

De watergedragen epoxy coating is een naadloze en flinterdunne vloer van maximaal 1 millimeter. Het watergedragen systeem zorgt ervoor dat damp door de vloer naar buiten kan en de ruimte niet vochtig blijft. Maar de vloer is wel volledig vloeistofdicht en bestand tegen weekmakers, zoals autobanden. U kunt met een gerust hart uw auto voor langere tijd op een watergedragen epoxy coating vloer laten staan. De vloer laat niet los en blijft in originele en strakke staat. Een belangrijk kenmerk van een deze vloer is dat de vloer moeiteloos het gewicht van zware machines of voertuigen kan dragen.

Lees meer

De voordelen van een gietvloer

De inrichting van uw huis of pand is vaak afhankelijk van de gekozen vloer. Een gietvloer sluit aan bij vele interieurstijlen. Een gietvloer zorgt voor een open effect en verbindt alle ruimtes met elkaar. Er ontstaat een prachtige eenheid in het gebouw. Naast de geweldige uitstraling, biedt een gietvloer meer voordelen.


Dé gietvloer specialist

Kunststofvloeren Nederland is gespecialiseerd in het aanleggen van verschillende gietvloeren en kunststofvloeren. Laat u informeren en adviseren door onze experts.

Geluiddempend

Eenvoudig onderhoud

Toepassingsmogelijkheden

Stevigheid

Warmte

Waterdicht

Zoekt u een gietvloer?

Wij leveren gietvloeren/kunststofvloeren in Friesland, maar ook ver daarbuiten! We denken graag met u mee. Zoekt u bijvoorbeeld een design gietvloer of de uitstraling van woonbeton? Bekijk eens de polyurethaan gietvloer, prachtig te combineren bij elk interieur. Of kijk eens bij de epoxy gietvloeren als u een sterke industrievloer zoekt die tegen een stootje kan. Neem gerust contact met ons op, ook als u meer wilt weten over wandafwerkingen of betonrenovatie.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

0517 - 39 51 54 info@kunststofvloeren-nederland.nl

Wat kost een gietvloer?

De prijs voor uw nieuwe gietvloer hangt af van verschillende factoren zoals het aantal vierkante meters, de arbeidskosten, voorbereidingswerkzaamheden en eventuele extra's. De prijs voor uw gietvloer wordt berekend op basis van een vierkante meter prijs. Doorgaans betaalt u voor meer vierkante meters een lagere vierkante meter prijs. Dit is één van de redenen waarom het interessant is om direct de gehele grond van een gietvloer te voorzien. We zien een gietvloer dan ook veel terug bij nieuwbouwwoningen en bedrijven. Neem contact met ons op om een actuele en op maat gemaakte inschatting te krijgen voor de kosten van uw gietvloer. We nemen u door uw opties heen en luisteren naar uw wens.

Een gietvloer in uw woonkamer

Een naadloze vloer door uw woning? De gietvloeren zijn verkrijgbaar in alle RAL en NCS kleuren, hierdoor is er altijd een kleur die past bij uw woonkamerinterieur. Een gietvloer is hygiënisch, wat fijn is voor bijvoorbeeld een gezin met kinderen. Ook is het mogelijk een gietvloer in uw woonkamer te combineren met vloerverwarming. Hiermee bespaart u zo’n 20% op uw gasrekening.

Naar gietvloer woonkamer

Een gietvloer in uw keuken

Een gietvloer in uw keuken plaatsen is erg praktisch! Door de naadloze eigenschap van een gietvloer, is deze eenvoudig te reinigen. Daarnaast is de gietvloer anti-allergeen en dus erg hygiënisch. Ideaal voor in uw keuken want er wordt er wel eens gemorst in de keuken. Vettigheid of vuil veegt u gemakkelijk van een gietvloer af.

Naar gietvloer keuken

Een gietvloer in uw badkamer

De badkamer is een plek voor reiniging en schoonheid, perfect geschikt voor een gietvloer. Een gietvloer is naadloos en eenvoudig schoon te houden. Pollen en stof kunnen zich niet hechten aan de vloer, waardoor stof zich niet ophoopt. Ook is een gietvloer in uw badkamer goed te combineren met vloerverwarming. Ook is het mogelijk om uw gietvloer van de badkamer door te trekken naar uw slaapkamer.

Naar gietvloer badkamer

WE HEBBEN RUIM 25 JAAR ERVARING

Hierdoor zijn wij erkend applicateur van Sika Nederland!

Gebeld worden door onze specialist?

Laat hieronder uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u binnen 24 uur.

Homepage & Niveau 2 | Terugbelverzoek

Op zoek naar een geschikte vloer?

Als specialist in het aanleggen van verschillende gietvloeren en kunststofvloeren bieden wij de volgende vloermogelijkheden aan:


Onzeker welke vloer bij u past?

Voor elke gelegenheid bieden wij een oplossing. Ook als u niet zeker weet welke vloer u zoekt, helpen wij u op weg. Vraag om maat gemaakt advies op via onze contactpagina of contactformulier.

Meedenkende specialisten

Ruim 25 jaar ervaring

Altijd de beste prijzen

Geen verrassingen achteraf

Uiterst zorgvuldige uitvoering

Hoelang gaat een gietvloer mee?

Er zijn verschillende soorten gietvloeren en kunststofvloeren, maar in het algemeen gaan de vloeren van Kunststofvloeren Nederland zo’n 30 jaar mee.

Hoeveel kost een gietvloer?

De prijs voor uw nieuwe gietvloer hangt af van verschillende factoren zoals het aantal vierkante meters, de arbeidskosten, voorbereidingswerkzaamheden en eventuele extra’s. De prijs voor uw gietvloer wordt berekend op basis van een vierkante meter prijs. Kom in contact voor een prijsindicatie voor uw vloer.

Wat is duurder PVC of gietvloer?

Een gietvloer gaat langer mee dan PVC. Op korte termijn is PVC goedkoper en op lange termijn is een gietvloer goedkoper.

Wij zijn o.a. ook in te schakelen voor:

Betonrenovatie

Beton is ontzettend sterk en duurzaam materiaal. Je ziet het eigenlijk overal terug. Wij zijn specialisten op het gebied van betonrenovatie en betonreparatie. We herstellen het beton en zorgen ervoor dat het materiaal weer net zo sterk wordt als voorheen.

Meer over betonreparatie
© Kunststofvloeren Nederland 2024
Ontwikkeld door Convident