De beste winkelvloeren

Wanneer u op zoek bent naar een vloer voor in de winkel dan kunnen wij de beste oplossingen aanbieden. U kunt bij ons slagen in de keuze voor een winkelvloer die stijlvol en tevens duurzaam is. Wij bieden een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast kunnen wij met onze ruim 25 jaar ervaring een goed advies geven over de meest geschikte vloer voor uw situatie. Onze winkelvloeren hebben de volgende eigenschappen:

 • Naadloos
 • Eenvoudig te reinigen
 • Vloeistofdicht
 • Antislip mogelijk
 • Enorm sterk
 • Stoot- en slijtvast
 • Anti-allergeen
 • Bestand tegen chemicaliën en zuren
 • Lange levensduur

Een vloer voor de uitstraling van uw winkel

Een winkelvloer moet meer zijn dan alleen een stevige ondergrond om jarenlang op te werken. De vloer moet een bepaalde uitstraling en sfeer versterken. Kunststofvloeren Nederland biedt u de mogelijkheid om zelf te bepalen welke sfeer de winkelvloer moet uitstralen. Met alle verschillende mogelijkheden vinden we samen de perfecte vloer. Kies een vloer die past bij uw inrichting en identiteit van de winkel, zien we de huisstijl terug in de vloer en/of is uw bedrijfslogo in de winkelvloer verwerkt? Een winkelvloer krijgt veel bezoekers te verduren en kan snel vies worden door bijvoorbeeld regen dat naar binnen wordt gelopen. Wij bieden graag passend advies voor uw winkelvloer en denken met u mee.

Verschillende soorten winkelvloeren

De winkelvloer moet qua materiaal en uitstraling goed aansluiten bij uw winkel. Ons team staat graag voor u klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij luisteren naar uw wensen en leveren het resultaat dat u voor ogen heeft. Wordt er veel met zware machines gewerkt of zware chemicaliën? Dan kiest u een vloer die bestand is tegen hitte, extreme belasting en een beperkte slijtage. Geen ruimte is hetzelfde, wij zoeken daarom altijd naar het materiaal wat hier het beste bij past. Moet deze strak, volgens design en de perfecte kleur hebben? Dan kiest u voor een vloer die goed past bij de uitstraling van uw bedrijf. Onze vakmensen adviseren alleen de producten waar wij volledig achter staan.

Onze vloeren voor in de winkel

Troffelvloeren

Een epoxy troffelvloer is een enorm sterke vloer die bestaat uit fijngemalen grind- of kwartskorrel. Daarover heen gaat een epoxy coating (hars), die de troffelvloer zo sterk, krasbestendig en slijtvast maakt. Ze zijn niet alleen sterk, maar ook erg hygienisch en makkelijk te reinigen en te onderhouden. Deze vloeren hebben een hoogwaardige kwaliteit en gaan ontzettend lang mee. Gemiddeld heeft deze epoxy troffelvloer maar een keer in de 10 jaar een opknapbeurt nodig.

Lees meer

Epoxy gietvloer

De epoxy gietvloer is familie van de epoxy coating vloer en de watergedragen epoxy coating vloer. De epoxy coating vloer is dikker en sterker dan de watergedragen variant. Deze epoxy gietvloer is nog dikker. Het is een volle 2 a 3 millimeter vloer. Daarom nog sterker dan de andere epoxy vloeren. De epoxy gietvloer bestaat uit twee lagen en is na het uitharden twee keer sterker dan beton. Welke epoxy vloer het meest geschikt is, is afhankelijk van hoe zwaar de vloer wordt belast.

Lees meer

Epoxy coating vloer

De epoxy coating is een naadloze en flinterdunne vloer die we kunnen aanbrengen tot een laagdikte van 1 millimeter. Een epoxy coating vloer is te vergelijken met de watergedragen epoxy coating vloer. Het verschil is dat deze coating sterker en dikker is. Welke epoxy coating vloer het meest geschikt is, is afhankelijk van hoe zwaar de vloer wordt belast.Een epoxy coating vloer is volledig vloeistofdicht en bestand tegen weekmakers zoals autobanden. U kunt met een gerust hart uw auto voor langere tijd op een epoxy coating vloer laten staan. De vloer laat niet los en blijft in originele en strakke staat. Een belangrijk kenmerk van een deze vloer is dat de vloer moeiteloos het gewicht van zware machines of voertuigen kan dragen.

Lees meer

Watergedragen epoxy coating

De watergedragen epoxy coating is een naadloze en flinterdunne vloer van maximaal 1 millimeter. Het watergedragen systeem zorgt ervoor dat damp door de vloer naar buiten kan en de ruimte niet vochtig blijft. Maar de vloer is wel volledig vloeistofdicht en bestand tegen weekmakers, zoals autobanden. U kunt met een gerust hart uw auto voor langere tijd op een watergedragen epoxy coating vloer laten staan. De vloer laat niet los en blijft in originele en strakke staat. Een belangrijk kenmerk van een deze vloer is dat de vloer moeiteloos het gewicht van zware machines of voertuigen kan dragen.

Lees meer

Polyurethaan gietvloer

Een polyurethaan gietvloer, ook wel een PU vloer genoemd, is een naadloze kunststofvloer die licht elastisch is. Dat verkleint de kans op scheuren en krassen. Dat is ook direct het verschil met een epoxy gietvloer, die als kenmerk heeft erg stug te zijn. De polyurethaan gietvloer zie je daarom veel terug in nieuwbouwprojecten, omdat die gebouwen nog veel te maken hebben met nawerkingen. Een PU vloer veert gewoon mee, zonder te scheuren. De polyurethaan gietvloer is een hoge kwaliteit vloer en is goed bestand tegen intensief gebruik. De vloer is vloeistofdicht en geluid dempend. Door de akoestische onderlaag gaat de vloer galmen tegen en dempt het geluid van voetstappen. Een groot voordeel is dat de PU vloer gemakkelijk over een bestaande ondergrond kan worden aangebracht. Door het gesloten oppervlak is de vloer eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Lees meer

Onderhoud winkelvloer

Het gemak van het onderhouden en reinigen is één van de redenen voor de populariteit van onze winkelvloeren onder winkeliers. Ze hebben jaarlijks niet een grote onderhoudsbeurt nodig, maar hoeven alleen schoongemaakt te worden. Het schoonmaken ervan gaat zeer eenvoudig. Stof en vuil hechten zich niet en zijn dus eenvoudig te verwijderen. Mocht er wel sprake zijn van hardnekkig vuil dan is de schoonmaak met een beetje water voldoende om te gebruiken. Al onze winkelvloeren zijn vochtbestendig dus een beetje water kunnen ze prima aan.

Uw winkelvloer kleuren

Wij bieden een brede mogelijkheid aan kleuren aan voor al onze vloeren. Bij ons heeft u de keuze uit alle RAL en NCS kleuren. Daardoor kunnen we de vloer altijd perfect laten aansluiten op uw eigen huisstijl. De vloer heeft dan de uitstraling die u als bedrijf wilt uitstralen en wordt een verlengde van de huisstijl.

Prijzen

De prijzen van onze vloeren voor in de winkel zijn niet voor elk type vloer hetzelfde. Daarnaast hangt de prijs per m2 af van de volgende factoren:

 • Ondergrond
 • Locatie
 • Grootte van de oppervlakte

Vraag eenvoudig een offerte bij ons aan en we helpen u graag verder.

Offerteformulier

Offerte pagina | Offerte formulier

Velden aangegeven met een * zijn verplicht.

© Kunststofvloeren Nederland 2024
Ontwikkeld door Convident