U wilt een designvloer voor uw nieuwbouwwoning of renovatieproject? Onze polyurethaanvloer (PU vloer) is leverbaar in elke RAL kleur. Maar ook siergrondvloeren passen we vaak toe in de woninbouw.

Woonplezier

U gaat natuurlijk voor het ultieme ’thuisgevoel’  Voor de een past hier een mooie siergrindvloer bij en voor de ander misschien een polyurethaanvloer met betonlook. Naast de gewenste uitstraling zijn kunststofvloeren ook onderhoudsarm en geschikt voor natte ruimtes. Beide vloeren leggen we ook vaak aan in badkamer en toiletten.

Nieuwbouw

Nieuwbouwwoningen kampen nogal eens met nawerkingen. Hierdoor kunnen op plekken scheuren ontstaan. Wanneer u kiest voor een PU vloer heeft u hier geen last van. Dit heeft deze vloer te danken aan haar flexibiliteit. De vloer beweegt gewoon mee met de nawerkingen.

Renovatie

Een van de grote voordelen van een PU vloer is dat we deze kunststofvloer over een bestaande vloer heen leggen, wanneer de situatie hierom vraagt. De vloer is dan ook zeer geschikt voor het geval u een woning gaat verbouwen. Dit is ook mogelijk voor uw badkamer.

Neem contact op voor advies

Wij vertellen u graag over onze gerealiseerde vloeren in nieuwbouwwoningen en woningen die zijn verbouwd. Bel ons, stuur een e-mail of vul ons contactformulier in

Neem contact op

 

 

© Kunststofvloeren Nederland 2024
Ontwikkeld door Convident