Elke sector heeft haar eigen wensen qua vloeren. Daarom bieden wij vloeren met eigenschappen die hieraan voldoen. Onze vloeren zijn flexibel, kunnen tegen een stootje en we werken ze af op een wijze die past bij de bestemming van de ruimte; of het nu gaat om een ic-ruimte, klaslokaal of grote kantoortuin.

Hygiëne en veiligheid

Tegenwoordig speelt hygiëne een steeds belangrijkere rol. In de zorg was dit natuurlijk al zo, maar ook in andere sectoren stellen organisaties hier steeds hogere eisen aan. Een gietvloer zorgt ervoor dat men ruimtes eenvoudig schoon kunnen houden. Naast hygiëne bieden we ook oplossingen aan om vloeren geluiddempend te maken. Dit heeft ook invloed op een prettige werkomgeving.

Aanpassen aan situatie

Ons team van vakmensen zorgt ervoor dat de werkzaamheden in de zorg, het onderwijs of op kantoor altijd door kunnen blijven gaan wanneer we de vloer aanbrengen. Indien gewenst, hebben we met onze PMMA vloer ook een variant met een zeer snelle verwerkingstijd. Deze vloer hard al binnen twee uur uit.

Neem contact op voor advies

Wij vertellen u graag over onze gerealiseerde vloeren in de zorg, het onderwijs of in kantoorgebouwen. Bel ons, stuur een e-mail of vul ons contactformulier in.

Neem contact op

© Kunststofvloeren Nederland 2022
Ontwikkeld door Convident