Een nieuwe vloer op kantoor

Op zoek naar een nieuwe vloer op kantoor? De kantoorvloer heeft veel invloed op de werksfeer en het werkklimaat. De juiste kantoorvloer leidt tot hogere productiviteit onder medewerkers. Daarnaast zijn onze vloeren krasbestendig, handig bij voortdurend gebruik op kantoor.

Eindeloze mogelijkheden met een kantoorvloer

Een kantoorvloer biedt meer dan alleen een stevige ondergrond om jarenlang op te werken. Met een kantoorvloer van Kunststofvloeren Nederland heeft u de mogelijkheid om zelf te bepalen welke sfeer de vloer moet uitstralen. Zo heeft een kantoorvloer meerdere mogelijkheden met betrekking tot uitstraling en sfeer en kan de vloer perfect bij ieder interieur worden aangesloten. Zoek uw perfecte kantoorvloer uit, of dit nu een nette, strakke vloer moet worden of juist een robuuste, wilde vloer die de creativiteit van uw personeel doet oplaaien. Kies een vloer die past bij uw inrichting en identiteit van het bedrijf. Mocht u nog geen keuze hebben kunnen maken of de opinie van onze vakspecialisten ervaren dan kunt u altijd onze mening vragen. Wij bieden passend advies voor uw kantoorvloer. Bij Kunststofvloeren Nederland bent u in ieder geval gegarandeerd van de volgende voordelen:

 • Naadloos
 • Praktisch
 • Strak
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Geluiddempende werking
 • Comfortabel
 • Krasbestendig
 • Stofvrij
 • Slijtvast
 • Leverbaar in vele kleuren

Soorten kantoorvloeren

Voordat de kantoorvloer geplaatst wordt, zal u een keuze moeten maken. De keuze voor het soort kantoorvloer dat u wenst. Ieder kantoor heeft een unieke identiteit waar een vloer het beste bij aansluit, wij denken graag met u mee om de perfecte vloer voor uw kantoor te realiseren. Allereerst wordt de keuze gemaakt tussen een gietvloer of een vloercoating. Beide vloeren zijn zeer geschikt als kantoorvloer en hebben een ieder zijn voordelen.

Epoxy gietvloer

De epoxy gietvloer is een stevige, egale vloer die goed bestand is tegen zware belasting en mede daardoor erg geschikt is op kantoor. De vloer is 2 à 3 millimeter dik en kan gerust zware machines dragen. Een epoxy gietvloer als kantoorvloer is vloeistofdicht en compleet egaal, waardoor deze eenvoudig schoon te maken is. Wel zo prettig op kantoor.

Epoxy vloercoating

Een andere optie is om epoxy vloercoating aan te brengen in uw kantoor. Deze vloercoating is flinterdun met een maximum van 1 mm dikte. Epoxy vloercoating is uiterst geschikt voor uw kantoorvloer wanneer er te weinig ruimte is om een gietvloer te storten, maar ook een voordelige optie wanneer de bestaande vloer geen gebreken toont. We helpen u graag bij het maken van de vloerkeuze.

Welke vloer op kantoor

Om de juiste vloerkeuze te maken is het belangrijk de eisen van een kantoorvloer langs te lopen. Op basis van de eisen waar de kantoorvloer aan moet voldoen kunt u bepalen welke vloer het beste past in uw situatie. Voor een kantoorvloer zijn er verscheidene eisen waar de vloer zich aan moet voldoen:

 • Eenvoudig te reinigen
 • Anti-allergeen
 • Vloeistofdicht
 • Mogelijkheid voor antislip

Op basis van deze bovenstaande eisen raden wij de onderstaande vloeren aan.

Bekijk onze vloeren

Epoxy gietvloer

De epoxy gietvloer is familie van de epoxy coating vloer en de watergedragen epoxy coating vloer. De epoxy coating vloer is dikker en sterker dan de watergedragen variant. Deze epoxy gietvloer is nog dikker. Het is een volle 2 a 3 millimeter vloer. Daarom nog sterker dan de andere epoxy vloeren. De epoxy gietvloer bestaat uit twee lagen en is na het uitharden twee keer sterker dan beton. Welke epoxy vloer het meest geschikt is, is afhankelijk van hoe zwaar de vloer wordt belast.

Lees meer

Epoxy coating vloer

De epoxy coating is een naadloze en flinterdunne vloer die we kunnen aanbrengen tot een laagdikte van 1 millimeter. Een epoxy coating vloer is te vergelijken met de watergedragen epoxy coating vloer. Het verschil is dat deze coating sterker en dikker is. Welke epoxy coating vloer het meest geschikt is, is afhankelijk van hoe zwaar de vloer wordt belast.Een epoxy coating vloer is volledig vloeistofdicht en bestand tegen weekmakers zoals autobanden. U kunt met een gerust hart uw auto voor langere tijd op een epoxy coating vloer laten staan. De vloer laat niet los en blijft in originele en strakke staat. Een belangrijk kenmerk van een deze vloer is dat de vloer moeiteloos het gewicht van zware machines of voertuigen kan dragen.

Lees meer

Watergedragen epoxy coating

De watergedragen epoxy coating is een naadloze en flinterdunne vloer van maximaal 1 millimeter. Het watergedragen systeem zorgt ervoor dat damp door de vloer naar buiten kan en de ruimte niet vochtig blijft. Maar de vloer is wel volledig vloeistofdicht en bestand tegen weekmakers, zoals autobanden. U kunt met een gerust hart uw auto voor langere tijd op een watergedragen epoxy coating vloer laten staan. De vloer laat niet los en blijft in originele en strakke staat. Een belangrijk kenmerk van een deze vloer is dat de vloer moeiteloos het gewicht van zware machines of voertuigen kan dragen.

Lees meer

Polyurethaan gietvloer

Een polyurethaan gietvloer, ook wel een PU vloer genoemd, is een naadloze kunststofvloer die licht elastisch is. Dat verkleint de kans op scheuren en krassen. Dat is ook direct het verschil met een epoxy gietvloer, die als kenmerk heeft erg stug te zijn. De polyurethaan gietvloer zie je daarom veel terug in nieuwbouwprojecten, omdat die gebouwen nog veel te maken hebben met nawerkingen. Een PU vloer veert gewoon mee, zonder te scheuren. De polyurethaan gietvloer is een hoge kwaliteit vloer en is goed bestand tegen intensief gebruik. De vloer is vloeistofdicht en geluid dempend. Door de akoestische onderlaag gaat de vloer galmen tegen en dempt het geluid van voetstappen. Een groot voordeel is dat de PU vloer gemakkelijk over een bestaande ondergrond kan worden aangebracht. Door het gesloten oppervlak is de vloer eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Lees meer

Polyurethaan coating vloer

Een polyurethaan gietvloer, ook wel een PU vloer genoemd, is een naadloze kunststofvloer die licht elastisch is. Dat verkleint de kans op scheuren en krassen. Dat is ook direct het verschil met een epoxy gietvloer, die als kenmerk heeft erg stug te zijn. De polyurethaan gietvloer zie je daarom veel terug in nieuwbouwprojecten, omdat die gebouwen nog veel te maken hebben met nawerkingen. Een PU vloer veert gewoon mee, zonder te scheuren. De polyurethaan gietvloer is een hoge kwaliteit vloer en is goed bestand tegen intensief gebruik. De vloer is vloeistofdicht en geluid dempend. Door de akoestische onderlaag gaat de vloer galmen tegen en dempt het geluid van voetstappen. Een groot voordeel is dat de PU vloer gemakkelijk over een bestaande ondergrond kan worden aangebracht. Door het gesloten oppervlak is de vloer eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Lees meer

PMMA vloeren

PMMA is de afkorting van polymethylmethacrylaat. Deze stortvloer is een kunstharsvloer en is te vergelijken met epoxy vloeren en polyurethaan vloeren. Het zijn kunstharstvloeren met een strak en industrieel uiterlijk. De PMMA vloer heeft een hele bijzondere eigenschap: na het aanbrengen heeft de vloer een droogtijd van slechts twee uur. Dat is ontzettend kort. Het voordeel hiervan is dat productieprocessen zo kort mogelijk stil komen te liggen. U kunt snel de werkzaamheden weer oppakken. Een ander voordeel is dat we de vloer kunnen plaatsen over een bestaande vloer. Er komt geen sloopwerk bij kijken.

Lees meer

Siergrindvloeren

Een siergrindvloer is een naadloze vloer die bestaat uit kleine natuurlijke grindkorrels die we samenvoegen met kunsthars. Het grind is voornamelijk decoratief en zorgt daardoor voor een warme aanblik.

Lees meer

Troffelvloeren

Een epoxy troffelvloer is een enorm sterke vloer die bestaat uit fijngemalen grind- of kwartskorrel. Daarover heen gaat een epoxy coating (hars), die de troffelvloer zo sterk, krasbestendig en slijtvast maakt. Ze zijn niet alleen sterk, maar ook erg hygienisch en makkelijk te reinigen en te onderhouden. Deze vloeren hebben een hoogwaardige kwaliteit en gaan ontzettend lang mee. Gemiddeld heeft deze epoxy troffelvloer maar een keer in de 10 jaar een opknapbeurt nodig.

Lees meer

Kantoorvloer laten leggen door experts

Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialist als het gaat om het realiseren van kunststofvloeren. We luisteren naar uw wensen, het gewenste resultaat en de uitstraling die u voor ogen heeft. Wij helpen u graag bij de vloerkeuze voor uw kantoor en denken met u mee. Neem contact met ons op via mail, telefoon of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag.

Neem contact op

Prijs kantoorvloer

Niet geheel onbelangrijk is de prijs voor een kantoorvloer. Iedere toepassing voor een vloer is anders waardoor wij geen vaste prijzen hanteren. Wilt u een op maat gemaakte offerte ontvangen voor uw kantoorvloer? Wij komen graag met u in gesprek, vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan. Om tot een voorstel te komen nemen we de huidige situatie op en luisteren we naar uw wensen. De prijs voor uw bedrijfsvloer hangt af van vele verschillende factoren, denk hierbij aan:

 • Het aantal m²
 • Het type vloer
 • Materiaalkeuze
 • De toepassing van de vloer
 • De dikte
 • Wel of geen vloerverwarming
 • Voorbereidingswerkzaamheden
 • Ondergrond

Besparen op uw nieuwe kantoorvloer? De prijs per vierkante meter zal dalen naarmate u een groter oppervlakte wilt laten voorzien van een nieuwe vloer.

Jarenlang gebruik van uw vloer

U bepaalt zelf de samenstelling van uw kantoorvloer, betrek daarom uw collega’s in het gesprek en kom gezamenlijk tot de gewenste vloer. Door uw collega’s bij het proces te betrekken bent u gegarandeerd van jarenlang plezier. Een goedgekozen kantoorvloer voelt warm aan en zorgt voor een aangename sfeer waardoor de productiviteit verbetert. Benieuwd welke vloer voor u het meest geschikt is? Kom in contact met de experts van Kunststofvloeren Nederland.

Veelgestelde vragen over kantoorvloeren

Doordat wij al vele kantoorvloeren hebben mogen plaatsen bij verschillende bedrijven weten we welke vragen veel gesteld worden. Wij zijn altijd bereid om u en uw collega’s van alle antwoorden te voorzien. Om het voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal van deze veelgestelde vragen uitgeschreven. Staat uw vraag er niet bij of heeft u een andere opmerking? Neem dan contact met ons op.

Zijn jullie kantoorvloeren gemakkelijk schoon te maken?

Binnen een bedrijf- of kantoorpand is het belangrijk dat een schoonmaker of werknemer snel de vloer kan schoonmaken. Onze kantoorvloeren zijn hier perfect voor geschikt. De vloeren zijn naadloos, vloeistofdicht en vuilafstotend, waardoor deze gemakkelijk schoon te maken zijn.

Zijn jullie kantoorvloeren geschikt voor bureaustoelen?

Ja, onze kantoorvloeren zijn uiteraard geschikt voor bureaustoelen. Binnen een kantoor is het belangrijk dat er tafels en bureaustoelen op de vloer kunnen worden geplaatst. Bureaustoelen rollen het beste op gladde ondergronden. Onze gietvloeren worden dan ook egaal gegoten waardoor deze uiterst geschikt zijn voor bureaustoelen.

Welke kantoorvloeren zijn er mogelijk?

Wij bieden veel verschillende vloeren aan voor in uw kantoor. Een overzicht hiervan vindt u een stuk hierboven. De mogelijkheden variëren van comfortabel en stijlvol tot praktisch en simpel. Voor iedere wens hebben wij een mogelijkheid die aansluit bij uw kantoorvloer.

Uit welke kleuren kantoorvloer kan ik kiezen?

Onze vloeren zijn beschikbaar in een breed kleurenpallet. Nagenoeg alle denkbare kleuren zijn mogelijk voor uw vloer. Zo kunnen wij vloeren leveren die aansluiten bij iedere huisstijl. Benieuwd of jouw kleur ook mogelijk is? Neem contact op.

Offerteformulier

Offerte pagina | Offerte formulier

Velden aangegeven met een * zijn verplicht.

© Kunststofvloeren Nederland 2024
Ontwikkeld door Convident