Wij beschikken over een ruim assortiment toepassingen

De toepassingen die..

Bekijk onze toepassingen

Vloeren farmaceutische industrie

Bij het verwerken van farmaceutische producten worden in principe chemische standaardprocessen gebruikt, voornamelijk in gesloten systemen. Na afloop van de chemische reactie wordt de overgebleven vloeistof, hoewel soms nog heet, in sommige fabrieken direct op de vloer gegoten. Daarom dienen de vloersystemen een chemische en temperatuursweerstand te hebben tegen zowel afgegoten vloeistof als gemorste vloeistof. In de verpakkingsruimtes zijn vloeren nodig die bestand zijn tegen chemische reinigingsmiddelen en tenslotte zijn in de magazijn- en distributieruimtes vloeren nodig die bestand zijn tegen zware belasting en veel verkeer. 

Lees meer

Voedingsindustrie

Bij het produceren en het verwerken van voedingsmiddelen dienen een aantal belangrijke punten in overweging genomen te worden voordat de juiste vloerkeuze gemaakt kan worden. Voor bijvoorbeeld productieprocessen in een brouwerij met gisting, rijping en CIP ruimtes is een vloersysteem nodig bestand tegen sterke chemicaliën en bijna kokend water. 
In de CIP ruimte dient de vloer een zeer hoge weerstand tegen chemicaliën te hebben en bestand te zijn tegen bijna kokend water. In de flesspoel- en vulruimtes dienen de vloeren ook bestand te zijn tegen glasresten. Voor bakkerijen gelden andere vereisten.
Met zware machines worden droge ingrediënten zoals bloem en suiker en vloeistoffen zoals olie, vetten, surfactans en emulsies gemengd en gekneed. Dit houdt in dat de vloer stoot- en slijtvast moet zijn en een chemische weerstand moet hebben. Bij rijzen en bakken zijn vloeren vereist die bestand zijn tegen het gebruikte transportapparatuur maar vooral tegen de verhoogde temperaturen waaraan de vloeren blootgesteld worden. 

Lees meer

Sport en zalen

Lees meer

Horeca

Lees meer

Onderwijs, zorg en kantoren

Lees meer

Infraprojecten

Lees meer

Industrie

Lees meer

Horeca

Lees meer

Bouw en techniek

Lees meer

Electronica

Lees meer

Woningcorporaties

Lees meer

Particuliere woningbouw

Lees meer

Parkeergarages – openbare ruimtes

Lees meer

Winkels en showrooms

Lees meer
© Kunststofvloeren Nederland 2022
Ontwikkeld door Convident