Vloeren overzicht

Bekijk hieronder het aanbod van onze particuliere vloerproducten.

Dé specialist in vloeren leggen/gieten

Vloer laten leggen/gieten? Naast bedrijfsvloeren gieten/leggen wij ook vloeren voor particulieren. We verzorgen het gehele traject. Vanaf het tapijt weghalen en egaliseren van de vloer tot aan het afwerken met plinten en profielen. Wij zorgen dat de vloer naar uw wens wordt aangebracht. Ook kunt u bij ons terecht voor het aanbrengen van epoxy- en polyurethaancoating op uw bestaande vloer.

Epoxy gietvloer

De epoxy gietvloer is familie van de epoxy coating vloer en de watergedragen epoxy coating vloer. De epoxy coating vloer is dikker en sterker dan de watergedragen variant. Deze epoxy gietvloer is nog dikker. Het is een volle 2 a 3 millimeter vloer. Daarom nog sterker dan de andere epoxy vloeren. De epoxy gietvloer bestaat uit twee lagen en is na het uitharden twee keer sterker dan beton. Welke epoxy vloer het meest geschikt is, is afhankelijk van hoe zwaar de vloer wordt belast.

Lees meer

Troffelvloeren

Een epoxy troffelvloer is een enorm sterke vloer die bestaat uit fijngemalen grind- of kwartskorrel. Daarover heen gaat een epoxy coating (hars), die de troffelvloer zo sterk, krasbestendig en slijtvast maakt. Ze zijn niet alleen sterk, maar ook erg hygienisch en makkelijk te reinigen en te onderhouden. Deze vloeren hebben een hoogwaardige kwaliteit en gaan ontzettend lang mee. Gemiddeld heeft deze epoxy troffelvloer maar een keer in de 10 jaar een opknapbeurt nodig.

Lees meer

Siergrindvloeren

Een siergrindvloer is een naadloze vloer die bestaat uit kleine natuurlijke grindkorrels die we samenvoegen met kunsthars. Het grind is voornamelijk decoratief en zorgt daardoor voor een warme aanblik.

Lees meer

PMMA vloeren

PMMA is de afkorting van polymethylmethacrylaat. Deze stortvloer is een kunstharsvloer en is te vergelijken met epoxy vloeren en polyurethaan vloeren. Het zijn kunstharstvloeren met een strak en industrieel uiterlijk. De PMMA vloer heeft een hele bijzondere eigenschap: na het aanbrengen heeft de vloer een droogtijd van slechts twee uur. Dat is ontzettend kort. Het voordeel hiervan is dat productieprocessen zo kort mogelijk stil komen te liggen. U kunt snel de werkzaamheden weer oppakken. Een ander voordeel is dat we de vloer kunnen plaatsen over een bestaande vloer. Er komt geen sloopwerk bij kijken.

Lees meer

Kunststof vloer?

Wij leveren en gieten/leggen kunststofvloeren in Nederland! Wij denken graag met u mee. Zoekt u bijvoorbeeld een design gietvloer of de uitstraling van woonbeton? Bekijk eens de polyurethaan gietvloer. Neem eens een kijkje bij de epoxy gietvloeren als u een sterke industrievloer zoekt die tegen een stootje kan. Neem voor meer informatie contact met ons op, we helpen u graag! Kijk ook wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van wandafwerkingen of betonrenovatie.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

0517 - 39 51 54 info@kunststofvloeren-nederland.nl

We hebben ruim 25 jaar ervaring

Hierdoor zijn wij erkend applicateur van Sika Nederland!

Gebeld worden door onze specialist?

Laat hieronder uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u binnen 24 uur.

Homepage & Niveau 2 | Terugbelverzoek

Wij zijn o.a. ook in te schakelen voor:

Betonrenovatie

Beton is ontzettend sterk en duurzaam materiaal. Je ziet het eigenlijk overal terug. Wij zijn specialisten op het gebied van betonrenovatie en betonreparatie. We herstellen het beton en zorgen ervoor dat het materiaal weer net zo sterk wordt als voorheen.

Meer over betonrenovatie
© Kunststofvloeren Nederland 2024
Ontwikkeld door Convident