Wij zijn

Erkende specialisten in het aanbrengen van kunststofvloeren. Niet voor niets zijn we erkend applicateur van Sika Nederland.

Over ons

Wij zijn Kunststofvloeren Nederland: een enthousiast en vakkundig team specialisten die kunststofvloeren aanleggen, wandafwerking aanbrengen, kelders afdichten en schade aan beton repareren. Dit doen we al 25 jaar, met veel plezier.

Dé specialist in kunststofvloeren

Vanuit het mooie Friesland bedienen we bedrijven en particulieren door heel Nederland. Ons doel? Een product te leveren waar iedereen trots op is. We luisteren naar uw wensen, het gewenste resultaat en de uitstraling die u voor ogen hebt. We geven altijd eerlijk advies over het meest geschikte materiaal. Iedere ruimte is anders, dus zoeken we altijd naar het materiaal wat hier het beste bij past. We adviseren alleen producten waar wij volledig achter staan.

Wat we doen

Al onze specialisten zijn ervaren in het aanleggen van gietvloeren en wandafwerkingen. Dat doen we bij u thuis, maar we leggen ook vloeren op balkons en galerijen, in parkeergarages en winkels. Ook hebben we ijzersterke vloeren voor in industriele gebouwen en horeca. Het is zo gek niet te bedenken, voor iedere ruimte hebben we een geschikte vloer. Naast vloerenleggers hebben we ook specialisten in huis die wandafwerking aanbrengen, kelders afdichten tegen vocht en beton renoveren. Het beschadigde beton renoveren we tot de oorspronkelijke kwaliteit.

Zoekt u een kunststofvloer?

Wij leveren kunststofvloeren in Friesland, maar ook ver daarbuiten. We denken graag met u mee. Zoekt u bijvoorbeeld een design gietvloer met een betonlook? Bekijk eens de polyurethaan gietvloer. Of kijk eens bij de epoxy gietvloeren als u een sterke industrievloer zoekt die tegen een stootje kan. Neem gerust contact met ons op, ook als u meer wilt weten over wandafwerkingen of betonrenovatie.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

0517 - 39 51 54 info@kunststofvloeren-nederland.nl

We kennen elke branche

We weten om welke eigenschappen van vloeren het gaat. Of het nu een vloer is voor een particuliere woning, horecapand, industriegebouw of een openbare ruimte zoals een parkeergarage.

Gebeld worden door onze specialist?

Laat hieronder uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u binnen 24 uur.

Homepage & Niveau 2 | Terugbelverzoek

Projecten

Keuken met PU gietvloer

Badkamer met PU gietvloer

PU gietvloer bij een particulier

Herstellen balkons en galerijen

© Kunststofvloeren Nederland 2024
Ontwikkeld door Convident