Kunststofvloeren Nederland is specialist in het aanleggen van gietvloeren en wandafwerkingen. Dat doen we graag bij u thuis, maar ook in industriële gebouwen, winkels of kantoren. Voor iedere ruimte hebben wij een geschikte vloer. Dat doen we allemaal vanuit ons hoofdkantoor in Friesland. In het mooie Franeker staat ons materiaal opgeslagen en kunt u onze showroom bezoeken. We werken in heel Nederland. 

Betrouwbaar advies

Wij vinden het belangrijk dat we een product vinden dat past bij uw wensen. Samen zoeken we naar de gewenste uitstraling én het juiste materiaal. Want iedere ruimte heeft andere eigenschappen en niet ieder materiaal is daarvoor geschikt. Wij adviseren alleen producten waar we voor honderd procent achter staan. Zo leveren we uiteindelijk een product waar we na plaatsing allemaal trots op zijn.

Krachten bundelen voor het beste resultaat

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van onze organisatie. Zij zorgen vanuit Friesland dat uw kunststofvloer er netjes bij ligt. We blijven investeren in hun groei, zodat onze medewerkers het product leveren waar we allemaal trots op zijn. Daarnaast zoeken we de samenwerking met andere organisaties. Zo bundelen we onze krachten om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Opzoek naar een kunststofvloer uit Friesland?

Zoekt u een kunststofvloer? Kunststofvloeren Nederland is gevestigd in Friesland en heeft voor iedere ruimte een geschikte vloer. Bekijk eens de polyurethaan gietvloer, voor als u thuis een design vloer wilt. Of als u een sterke industrievloer zoekt, kijk dan eens naar de epoxy gietvloer. Wilt u meer weten over kunststofvloeren of wandafwerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag, zodat u dé vloer vindt die bij u past.

Neem contact op
© Kunststofvloeren Nederland 2024
Ontwikkeld door Convident