Lekkage in de kelder kan nare gevolgen hebben voor uw woning en uw spullen. Wacht niet te lang met reparatie, zo voorkomt u verdere schade.

Onderzoek

De juiste techniek om kelders af te dichten hangt af van de oorzaak van de lekkage. Daarom maken wij altijd eerst een analyse van de situatie. Een mogelijke oorzaak van lekkage is bijvoorbeeld een hoog grondwaterniveau. Als uw kelder dan een zwakke plek heeft, zal hier lekkage ontstaan. Zo komt het vaak voor dat lekkage ontstaat bij de aansluiting van de kelderwand op de keldervloer.

Afdichtingssysteem

Wanneer we erachter zijn wat de oorzaak is, kijken we naar de bereikbaarheid van de kelder en de zwakke plek en of er bijvoorbeeld chemicaliën aanwezig zijn. Als we ook dit weten dichten we de kelder af en kunt u er zeker van zijn dat uw kelder weer jaren droog blijft.

Vragen over kelderafdichting?

Wilt u eerst uw situatie aan ons voorleggen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn specialisten op het gebied van kelderafdichting en denken graag met u mee over hoe wij uw lekkage kunnen herstellen.

 

Neem contact op
© Kunststofvloeren Nederland 2024
Ontwikkeld door Convident