Beton is ontzettend sterk en duurzaam materiaal. Door deze kwaliteiten wordt beton veel gebruikt in de bouw. Je ziet het eigenlijk overal terug. Bijvoorbeeld in de galerij van een flatgebouw, trappen, parkeergarages of kelders.  Wij zijn specialisten op het gebied van betonrenovatie en betonreparatie. We herstellen het beton en zorgen ervoor dat het materiaal weer net zo sterk wordt als voorheen.

De oplossing bij betonschade

Voordat onze specialisten het beton gaan herstellen, doen zij uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van de schade. Iedere oorzaak vraagt om een andere oplossing. Er zijn verschillende technieken voor betonreparatie en betonrenovatie. Scheuren in beton herstellen we door beton te injecteren. Ook herstellen we beton geregeld handmatig.

Meer informatie?

Heeft u betonrot of is er een andere oorzaak voor betonschade? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn specialisten op het gebied van betonrenovatie en betonreparatie en denken graag met u mee over hoe wij uw beton kunnen herstellen. Ook voor het herstellen van kunststofvloeren kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op

© Kunststofvloeren Nederland 2022
Ontwikkeld door Convident