Dé mooiste bedrijfsvloeren

Kunststofvloeren Nederland is uw specialist op het gebied van bedrijfsvloeren. Door geheel Nederland leggen wij al meer dan 25 jaar de meest uiteenlopende vloeren. Vanuit Friesland bedienen we zowel particulieren als bedrijven.

Ons team staat graag voor u klaar om u van het beste advies te voorzien. Wij luisteren naar uw wensen en leveren het resultaat die u voor ogen hebt. Geen ruimte is hetzelfde, wij zoeken daarom altijd naar het materiaal wat hier het beste bij past. Onze vakmensen adviseren alleen de producten waar wij volledig achterstaan.

Onze bedrijfsvloeren

Epoxy gietvloer

De epoxy gietvloer is familie van de epoxy coating vloer en de watergedragen epoxy coating vloer. De epoxy coating vloer is dikker en sterker dan de watergedragen variant. Deze epoxy gietvloer is nog dikker. Het is een volle 2 a 3 millimeter vloer. Daarom nog sterker dan de andere epoxy vloeren. De epoxy gietvloer bestaat uit twee lagen en is na het uitharden twee keer sterker dan beton. Welke epoxy vloer het meest geschikt is, is afhankelijk van hoe zwaar de vloer wordt belast.

Lees meer

Troffelvloeren

Een epoxy troffelvloer is een enorm sterke vloer die bestaat uit fijngemalen grind- of kwartskorrel. Daarover heen gaat een epoxy coating (hars), die de troffelvloer zo sterk, krasbestendig en slijtvast maakt. Ze zijn niet alleen sterk, maar ook erg hygienisch en makkelijk te reinigen en te onderhouden. Deze vloeren hebben een hoogwaardige kwaliteit en gaan ontzettend lang mee. Gemiddeld heeft deze epoxy troffelvloer maar een keer in de 10 jaar een opknapbeurt nodig.

Lees meer

Siergrindvloeren

Een siergrindvloer is een naadloze vloer die bestaat uit kleine natuurlijke grindkorrels die we samenvoegen met kunsthars. Het grind is voornamelijk decoratief en zorgt daardoor voor een warme aanblik.

Lees meer

PMMA vloeren

PMMA is de afkorting van polymethylmethacrylaat. Deze stortvloer is een kunstharsvloer en is te vergelijken met epoxy vloeren en polyurethaan vloeren. Het zijn kunstharstvloeren met een strak en industrieel uiterlijk. De PMMA vloer heeft een hele bijzondere eigenschap: na het aanbrengen heeft de vloer een droogtijd van slechts twee uur. Dat is ontzettend kort. Het voordeel hiervan is dat productieprocessen zo kort mogelijk stil komen te liggen. U kunt snel de werkzaamheden weer oppakken. Een ander voordeel is dat we de vloer kunnen plaatsen over een bestaande vloer. Er komt geen sloopwerk bij kijken.

Lees meer

Bedrijfsvloer laten leggen

Geen bedrijfsvloer is hetzelfde en elke bedrijfsvloer vraagt om andere eigenschappen. Hierdoor kan de persoonlijke wens van iedere bedrijfsvloer ontzettend uiteen lopen. Heeft de één behoefte aan een eenvoudige vloer die slijtvast dient te zijn. Heeft de ander de wens dat deze ontzettend strak is en in het oog springt. Eén ding hebben al deze vloeren gemeen, onze vloeren zijn slijtvast en onderhoudsvriendelijk!

Wat uw wensen ook zullen zijn, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Prijs bedrijfsvloer

Wilt u een inschatting ontvangen wat een bedrijfsvloer in uw geval moet kosten? Vraag in dat geval een vrijblijvende offerte bij ons aan, om tot een voorstel te kunnen komen dienen we namelijk achtergrondinformatie te ontvangen. De prijs van een bedrijfsvloer komt tot stand uit vele verschillende factoren. Denk hierbij aan:

  • Aantal m2
  • Gewenste vloer
  • Materiaalkeuze
  • Toepassing van de vloer
  • Laagdikte
  • Wel of geen vloerverwarming
  • Toepassing
  • Voorbereidingswerkzaamheden (afhankelijk van type vloer)
  • Ondergrond

Besparen op uw nieuwe bedrijfsvloer? Voor de meeste gevallen zal de prijs per m2 dalen naarmate u een groter oppervlakte wilt laten voorzien van een nieuwe vloer.

Wist u dat veel van onze vloeren verkrijgbaar zijn uit praktisch al de mogelijke kleuren?

De juiste vloer kiezen voor uw bedrijf

Het uitkiezen van een geschikte vloer voor uw bedrijf, bedrijfshal, garage, kantoor of misschien zelfs een schoolgebouw kan een behoorlijke uitdaging zijn. Niet gek natuurlijk aangezien u dit niet dagelijks doet! Het meest belangrijke om in acht te nemen zijn uw bedrijfsactiviteiten.

Wordt er veel met zware machines gewerkt of zware chemicaliën? Dan kiest u een vloer die bestand is tegen hitte, extreme belasting en een beperkte slijtage. Zal de vloer dienen als verlengstuk van uw organisatie? Moet deze strak, volgens design en de perfecte kleur hebben? Dan kiest u voor een vloer die goed past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Offerteformulier

Offerte pagina | Offerte formulier

Velden aangegeven met een * zijn verplicht.

© Kunststofvloeren Nederland 2024
Ontwikkeld door Convident