Wat we doen

Betonrenovatie en beton reparatie

Beton is ontzettend sterk en duurzaam materiaal. Door deze kwaliteiten wordt beton veel gebruikt in de bouw. Je ziet het eigenlijk overal terug. Bijvoorbeeld in de galerij van een flatgebouw, trappen, parkeergarages of kelders. Ook thuis kun je waarschijnlijk beton vinden in.

Wij zijn specialisten op het gebied van betonrenovatie en betonreparatie. We herstellen het beton en zorgen ervoor dat het materiaal weer net zo sterk wordt als voorheen.

Wanneer betonreparatie of betonrenovatie?

Als beton goed wordt onderhouden, gaat het levenslang mee. Af en toe is het nodig om beton te herstellen om die lange levensduur te behouden. Wanneer u betonschade ziet, is het belangrijk om het snel te repareren. Daarmee voorkomt u dat de schade erger wordt en dat het herstellen van beton een grotere uitdaging wordt.

Beton kan verschillende soorten schade oplopen. Denk aan betonrot, corrosie, scheurvorming, lekkages of aan afbrokkeling van de betondekking. Daar zijn verschillende oorzaken voor te vinden. Het beton kan verkeerd zijn gestort, door het gebruik van chemische middelen, door brandschade en door harde of scherpe stoten. Ook weersomstandigheden spelen een rol. Denk aan vorst en regen. Want ook hoge vochtigheid of uitdroging zorgen voor betonschade. 

De oplossing bij betonschade

Voordat onze specialisten het beton gaan herstellen, doen zij uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van de schade. Iedere oorzaak vraagt om een andere oplossing. Er zijn verschillende technieken voor betonreparatie en betonrenovatie. Scheuren in beton herstellen we door het injecteren van beton, maar we herstellen beton ook geregeld handmatig.

Bekijk ook onze vloeren

Heeft u betonrot of is er een andere oorzaak voor betonschade? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn specialisten op het gebied van betonrenovatie en betonreparatie en denken graag met u mee over hoe wij uw beton kunnen herstellen. Bent u op zoek naar een mooie design vloer, een ijzersterke vloer voor in uw werkplaats of een andere kunststofvloer? Ook op dat gebied denken we graag met u mee.