Voor bedrijven

Specialist in vloeren voor openbare ruimtes

Openbare ruimtes zoals binnen- of buitenparkeergarages worden blootgesteld aan temperatuursinvloeden door weersveranderingen. Bovendien zullen de verschillende delen van de ondervloer mee bewegen met elke naar binnen of buiten rijdende auto. Daarom moeten parkeergaragecoatings dus temperatuurbestendig, flexibel en overbruggend zijn om met de onderlaag mee te kunnen bewegen. Tevens dienen de coatings bestand te zijn tegen water en chemicaliĆ«n zoals motorolie, benzine, diesel etc. 

Ulfcar biedt vloersystemen die voldoen aan al deze eisen en weer- en UV bestendig zijn dus jarenlang hun kleur en uiterlijk zullen behouden. Sommige systemen hebben ook nog het voordeel van een snelle installatie door de korte uithardingstijd (2uur). Bovendien vormen ze een sterke chemische binding met de onderlaag. 

Daardoor is het mogelijk zelfs drukke parkeergarages te vernieuwen zonder het verkeer te verstoren. Voor expositieruimtes biedt Ulfcar vloersystemen met een scala aan mogelijkheden wat betreft decoratie, kleur en ontwerp en tegelijkertijd sterke, duurzame en slijtvaste vloeren.