Voor bedrijven

Kunststof vloeren voor elke situatie

Wegconstructies (wegovergangen, kruispunten, afritten, fietspaden, oversteekplaatsen etc.) dienen temperatuursbestand en flexibel te zijn om met de onderlaag mee te kunnen bewegen. Tevens dienen coatings waterdicht te zijn en bestand tegen motorolie, hydraulische vloeistoffen, benzine, diesel en indien van toepassing bestand zijn tegen chemicaliĆ«n waarvan de sneeuw kan smelten. Bovendien zullen de verschillende delen van de basisconstructie mee bewegen met elke voorbij rijdende auto. Daarom dienen de coatings zodanig flexibel te zijn dat ze met de onderlaag mee kunnen bewegen. 

Voor productieruimtes van elektronica en fijn mechanisch apparatuur tot werkplaatsen met lichte tot zware apparatuur gelden vaak specifieke eisen zoals: chemische weerstand, slijt- en stootvastheid, flexibiliteit en hitteweerstand, esthetica en structuur.
 
Vloersystemen in logistieke ruimtes (verpakking, magazijn en expeditie) dienen gemakkelijk gereinigd en onderhouden te kunnen worden en dienen er tegelijkertijd esthetisch uit te zien. De gekozen kleuren en structuur dienen het imago en de sfeer weer te geven die het bedrijf in kwestie naar werknemers en bezoekers wil uitstralen. Afhankelijk van de locatie in het gebouw kunnen andere eisen ook relevant zijn zoals comfortabel om op te lopen (gangen) of hittebestendig (keukens).