Projecten
Bij het zwembad Bloemketerp te Franeker hebben wij een PMMA vloersysteem aangebracht.

Deze vloeren hebben een droogtijd van slechts twee uur, wat ongelofelijk kort is. De korte droogtijd brengt voor u vele voordelen met zich mee. Hierdoor wordt namelijk de stilstand in productiehallen tot een minimum beperkt. U kunt snel weer uw gebruikelijke werkzaamheden oppakken waardoor u binnen no time weer volledig draaiende bent. De PMMA vloer is een veilige, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer. De vloer kan met een antislip worden aangebracht waardoor de kans op uitglijden wordt verkleind. 

De PMMA vloer is een ingestrooide mortelvloer die wordt aangebracht in diktes tussen de 2 en 4 mm. De dikte is geheel afhankelijk van de ondergrond. De vloer bestaat uit een gekleurd fijn zand, gebonden door de PMMA hars. 

Het grootste voordeel van een PMMA vloer is dus de korte uitharding. Binnen twee uur kan een vloer zijn uitgehard/gedroogd, waarna het weer volledig in gebruik kan worden genomen. En doordat de PMMA hars een afdichtende werking heeft is een PMMA vloercoating 100% vloeistofdicht. Het is een mechanische sterke vloer die ook nog makkelijk te reinigen is. En als er een antislip wordt toegevoegd, wordt de kans op uitglijden verkleind.

Wij brengen de PMMA vloer meestal aan met plint. Hierdoor ontstaat een goede waterdichting en is de hoek tussen de muur en de vloer goed schoon te maken. De vloer voldoet dan ook aan alle eisen die gesteld worden voor de HACCP certificering. Dit alles maakt deze vloer tot een zeer goede keuze.