Projecten

Bij de BMW garage in Den Bosch hebben wij, over een totale vloeroppervlakte van 1095m?, een prachtige gietvloer aangebracht. 

We hebben eerst de vloer geschuurd en daarna hebben we een primer aangebracht. Na droging van de primer hebben we bepaalde delen van de vloer gerepareerd en toen alles weer glad geschuurd. Na het schoonmaken van de vloer hebben we de schraaplaag voor de hechting aangebracht. Na droging van de schraaplaag hebben we de gietvloer aangebracht. 

De epoxy gietvloer is een type gietvloer die ontstaan is in de industrie, de laatste 10 jaar komt deze vloer steeds meer onder de aandacht van interieur architecten. De epoxy gietvloeren worden voornamelijk toegepast in fabriekshallen, bedrijfshallen, garages en opslag ruimtes. Het mooie van epoxy gietvloeren is dat deze naadloos en vloeistofdicht zijn. Deze vloeren bestaan uit 2 componenten en zijn na uitharden 2 keer sterker dan beton, enig nadeel is dat de vloer door beweging van de ondergrond kan scheuren. Bovendien is een epoxy gietvloer gevoelig voor verkleuring daarom kan deze alleen in hoogglans worden aangebracht. Het mooie van de epoxy gietvloer is dat deze niet nogmaals met een beschermlaag moet worden behandeld. Deze vloer kan worden voorzien van decoratieve strooivlokken waarna er een blanke coating over heen komt. Wilt u meer informatie over dit type vloer neem dan gerust contact met ons op.