Nieuws

Wij zijn verhuisd!


Ons nieuwe adres:

Kelvinstraat 9

8801NA Franeker


Vacature

Kunststofvloeren Nederland, gevestigd te Franeker, is gespecialiseerd in het aanleggen van verschillende kunststofvloeren door heel Nederland. De vloeren die we leggen zijn o.a. epoxy, polyurethaan en troffel-gietvloeren. Naast deze diensten hebben wij de ervaring in huis om beton te repareren (betonrenovatie) en te conserveren en het afdichten van kelders (kelderafdichting) behoort ook tot onze werkzaamheden.

Door de groei van ons bedrijf is er ruimte tot uitbreiding ontstaan in ons team.
Daarom zijn wij op zoek naar een 

Kunststofvloeren Applicateur

De hoofdtaken zullen voornamelijk bestaan uit het leggen van kunststofvloeren met de bijbehorende (voorbereidende) werkzaamheden.

Heb jij ervaring op het gebied van kunststofvloeren of heb je ervaring in de schilderswereld en wil je je op een ander gebied profileren? En ben je daarnaast een doorzetter, kun je goed in teamverband werken, beschik je over een rijbewijs en heb je geen hoogtevrees? Dan is deze baan misschien iets voor jou. 
 

Kunststofvloeren Nederland
Kelvinstraat 9
8801 NA  Franeker
Telefoon 0517 - 395154 
E-mail info@kunststofvloeren-nederland.nl
Internet www.kunststofvloeren-nederland.nl
In de kolom aan de linkerkant kunt u zien waar ons bedrijf zich zoal mee bezighoudt.  We trachten steeds om het nieuws te actualiseren en up to date te houden.
Wilt u nog meer op de hoogte blijven van onze werkzaamheden!